bestelinfo


Bestellen

   1. Indien u belangstelling heeft voor een artikel uit onze collectie of vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen middels het contactformulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
   2. Alle door ons genoemde prijzen zijn in euro's en exclusief verzendkosten. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen.
   3. Alles wat staat op de site is op voorraad tenzij vermeld als ‘verkocht’.
   4. Elke bestelling wordt pas geleverd na betaling. Het verzenden duurt normaal gesproken twee werkdagen.*

*) Houdt u er rekening mee dat bij een bestelling waarbij speciaal op maat (b.v. bruidskebaya) gemaakt, de levertijd 10 tot 12 weken is afhankelijk van materiaal, model en beschikbaarheid. Bij bestelling dient 50% te worden aanbetaald en voor verzending het restant.

Verzendkosten

Verzendkosten zijn voor uw eigen rekening. We verzenden uw bestelling via PostNL. U kunt zelf bepalen of u het bestelde als brievenbuspost (indien mogelijk) of als pakket geleverd wilt hebben. De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht.

Betalen

Na bestelling ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail met daarin een overzicht van uw bestelling en de totale kosten, inclusief verzendkosten. Een bestelling wordt pas geleverd nadat het aankoopbedrag op onze bankrekening is bijgeschreven.

U kunt betalen middels:

- Overschrijving via bank- of girorekening

-                                                                                                                                          

- Aryani Collection cadeaubon

Bezorgen

Uw bestelling wordt verwerkt zodra wij uw betaling hebben ontvangen. Wij verzenden een bevestiging per e-mail als wij uw betaling binnen hebben en zodra uw bestelling verzonden wordt.

Afhankelijk van het gewicht / volume van uw bestelling wordt deze in een envelop of middels een pakket verzonden. De dag voor de verzending zullen wij u per e-mail een bericht sturen zodat u hier rekening mee kunt houden. Alle bestellingen worden zo spoedig mogelijk na ontvangst van uw betaling verzonden tenzij anders overeengekomen.

Cadeaubon voorwaarden

In aanvulling op onze Algemene Verkoopvoorwaarden zijn deze cadeaubonvoorwaarden van toepassing die worden aangeboden door Aryani Collection. Door gebruik te maken van deze Aryani Collection cadeaubon stemt u in met de toepasselijkheid van de geldende voorwaarden en verbindt u zich ertoe deze na te leven.

 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle gedrukte cadeaubonnen die worden uitgegeven door Aryani Collection.
 2. Iedere geprinte cadeaubon is voorzien van een unieke code. Deze code wordt slechts éénmaal verstrekt. U dient de cadeaubon en de code zorgvuldig te bewaren. In geval van diefstal (waaronder tevens begrepen het gebruik door onbevoegde derden van de code) of verlies vindt geen vergoeding plaats. Alleen originele cadeaubonnen en codes kunnen worden gebruikt en dienen op verzoek aan Aryani Collection te worden verstrekt. Aryani Collection behoudt zich het recht voor om een cadeaubon uitsluitend te accepteren na ontvangst van de originele cadeaubon om in geval van oneigenlijk gebruik alsnog betaling in geld te verlangen.
 3. Iedere cadeaubon is gedurende een bepaalde periode geldig. Na de vervaldatum kan de cadeaubon niet meer worden ingewisseld. U vindt de vervaldatum op de binnenzijde van de cadeaubon.
 4. Cadeaubonnen uitgegeven door Aryani Collection zijn uitsluitend inwisselbaar voor artikelen die zijn aan te schaffen op www.aryani.nl en zijn niet voor geld inwisselbaar.
 5. Cadeaubonnen kunnen niet worden gebruikt voor nog niet betaalde bestellingen.
 6. Mocht uw bestelling hoger in waarde zijn dan de ingewisselde waarde van de cadeaubon(nen), dan dient u dit verschil te betalen. Zodra de betaling is ontvangen wordt uw bestelling verwerkt.
 7. Aryani Collection staat niet in voor de werking van de cadeaubon(nen) en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die door het gebruik dan wel niet kunnen gebruiken van de cadeaubon(nen) ontstaat. Uitsluiting van aansprakelijkheid geldt niet voor schade die te wijten is aan opzet of grove schuld aan de zijde van Aryani Collection. In dit geval is de aansprakelijkheid beperkt tot vergoeding van directe schade aan personen of zaken.

Algemene voorwaarden

1. Algemeen
1-1 Op al onze leveringen en diensten zijn de volgende verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing.
1-2 Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

2. Prijzen
Alle prijzen zijn in euro's, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

3. Verzendkosten
3-1 Voor verzending van de kleding brengt Aryani Collection portokosten in rekening.
3-2 Afhankelijke van het aantal artikelen / volume verzenden wij uw bestelling in een envelop of pakket. Buiten Nederland gelden andere tarieven. Deze staan vermeld onder verzendkosten.

4. Betaling
4-1 Na een bestelling ontvangt u direct een bevestiging per e-mail met daarin een overzicht van uw bestelling en de totale kosten, inclusief verzendkosten.
4-2 Elke bestelling wordt pas geleverd na betaling.
4-3 Aryani Collection verzendt een bevestiging per e-mail als uw betaling binnen is.

5. Levering
5-1 Alle artikelen worden binnen 5 werkdagen na ontvangst van de betaling via PostNL ter bestelling aangeboden als brievenbuspakket of als pakketpost.
5-2 Er wordt per e-mail een bevestiging van verzending naar u verzonden.
5-3 PostNL bezorgt in de regel binnen 2 dagen, mits het afleveradres binnen Nederland is.
5-4 Aryani Collection is niet aansprakelijk voor overschrijding van de aangegeven levertijden of verlies of beschadiging door PostNL.

6. Retourneren
6-1 Aryani Collection doet er alles aan om u een perfect product te leveren. Bent u desondanks niet tevreden met (een deel van) uw bestelling, dan kunt u het artikel binnen 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling ruilen of retourneren (tegen verzendkosten).
6-2 Wij stellen het op prijs indien u hier voorafgaand via e-mail melding van maakt aan Aryani Collection
6-3 Na ontvangst van de retourzending zal Aryani Collection het betaalde bedrag (excl. Verzendkosten) binnen 30 dagen terugstorten op uw bankrekening.
6-4 Er wordt niet teruggenomen of geruild indien:
- een kledingstuk speciaal voor u op maat gemaakt is.
- de kleding gedragen en/of gewassen is
- u zelf heeft getracht een gebrek te herstellen
- u de gebruiksinstructies niet heeft opgevolgd
6-5 Indien de klant een (deels) verkeerde bestelling heeft ontvangen zal Aryani Collection zorgdragen voor het verzenden van de juiste artikelen.

7. Aansprakelijkheid
7-1 Aryani Collection kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.
7-2 In het geval van bestelling in eigen maat, het opmeten van de maten is geheel op eigen risico.

8. Privacy-statement
Alle persoonsgegevens worden uitsluitend door Aryani Collection gebruikt en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld, mits noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling.

9. Vragen
Aryani Collection streeft naar tevreden klanten. Mocht u vragen of klachten hebben over de diensten en/of producten van Aryani Collection, dan wordt Aryani Collection daar graag telefonisch of per e-mail van op de hoogte gebracht.

Laatste Nieuws

Welkom februari...

They said ¨Love is in the air¨

Voor diegene die Valentinsdag vieren, geniet onze kleurige collectie, gemaakt met liefde!

 #Happy Valentine Day

 

SOCIALE MEDIA

Google+